Despre noi

O afacere mică, de familie, sau o aventură în doi, așa cum ea a început.

Servus, noi suntem Marta și Bogdan și înainte de orice, am vrea să îți mulțumim că ne-ai vizitat micul shop. Nici unul dintre noi nu este de profesie comerciant, apicultor sau prăjitor de cafea, însă am ajuns să îndrăgim atât de mult ceea ce a început ca un hobby, încât și cei din jurul nostru s-au molipsit de pasiunea noastră și și-au dorit să aibă acces, mai simplu, la ceea ce facem.

Ce facem mai exact? Comercializăm mierea pe care o producem, într-un stil tradițional maramureșean, în minunata Țară a Lăpușului. Aceasta provine de la cele 7 milioane de albine pe care noi și familia noastră extinsă, le îngrijim. Totul este produs printr-o metodă 100% naturală, fără să existe nimic “necurat” la mijloc, tocmai de aceea, trebuie să știi ca mierea noastră se zaharisește, acest lucru fiind încă un indicator al purității mierii pe care o producem. O singură linguriță trebuie să guști și imediat te vei convinge că tot ce îți spunem este purul adevăr.

Dragostea pentru cafea este un alt aspect care ne caracterizează, într-atât de mult, încât nu ne-am mulțumit până când nu am reușit să găsim colaboratori potriviți pentru a prăji boabele, exact așa cum ne-am imaginat că trebuie. Atunci când bei o cafea “Cu Pasiune” fie că este proaspăt măcinată, fie că discutăm despre capsule, ne așteptăm să fii invadat de experiențe senzoriale dintre cele mai diferite și deosebite, de la note puternice de citrice sau mere roșii, până la arome de ciocolată care se întregesc formidabil într-o cafea de specialitate 100% Arabica. Cafeaua provine din toate colțurile lumii, însă este prăjită chiar aici, în inima Transilvaniei.

Mersi fain și te așteptăm să ne mai vizitezi.